PERBEZAAN AHLONG SCAMMER DAN PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN

hi korang..penah tak alami masalah kewangan dengan perbelanjaan harian ?
naik buntu memikirkan macam mana nak Cari cara penyelesaian nya ? Nak buat pinjaman tapi tak tahu syarikat pinjaman mana yg trusted ? dan selamat haaa jom lah buat pinjaman kat syarikat fantastic greeting lebih dari 100% customer telah berjaya lulus loan dgn kami tanpa cagaran dan upfront dan tanpa apa2 cagaran mahupun penjamin setiap 5org bertuah yang telah berjaya lulus loan akan diberikan hadiah secara percuma oleh kamiii haa best kan so apa tunggu lagi whatsapp atau call kami di number yg tertera di sini -016-6736487- atau boleh terus isi form di website kami ia itu pinjamanfantastic.com-

Semakan adalah percuma tau ..

buat lah pilihan yang bijak cari lah pinjaman yang dipercayai dan paling penting selamat.. dan berdaftar bukan apa kami dah banyak sangat dapat customer yang tertipu dengan ahlong dan scammer yang menyamar menjadi pemberi pinjaman wang berlesen ishhhh.. dorang perdaya dengan cara sangat mudah ia itu dorang akan bagitahu customer macam ni -kat sini pinjaman tanpa apa2 dokumen u ada ic pun kita boleh kasi loan- please korang alert dengan benda2 macamni sebab kan korang tak nak sediakan dokumen dan korang nak kerja mudah sampai korang sanggup buat pinjaman dengan ahlong fuhhh merana badan nanti….

okay ni kita citer bab scammer pulak dorang memang akan mintak dokumen even dokumen tu tak strong mana pun.. dorang akan buat2 macam loan korang sedang diproses lah macam tu then dorang akan cakap Loan korang dah lulus tapi korang kena bayar fee dulu 😩 okay ni antara contoh scammer -okay puan loan puan Rm30k dah lulus tapi puan kena bayar dulu duit prosessing Fee dan duit untuk stamping nanti sebanyak rm3k lepas sahaja puan buat bayaran tu kami akan transfer terus loan puan sebanyak rm30k tu .. Scammer ni pandai tau even korang punya basic rm1200 pun dorang akan cakap boleh je buat loan sebanyak rm30 k ? Fikirkan lah Logik ke basic macam tu nak buat loan sampai 30k kalau buat loan kat bank pun belum tentu lulus 🙁.. So kat sini saya nak tegas kan cari lah pinjaman yang trusted & yang paling penting sekali berdaftar dibawah kpkt dan mempunyai lesen dan office yang tetap

haa lupa nak cakap ahlong ni dorg takde office tau so korang boleh je deal kat dlm kete or kat kedai makan.. macam tu jugak dgn scammer buat pinjaman atas talian jeee.. so fikir2 kan la

okay ni kita citer bab pwb pulak ,apa tu pwb ?-pemberi pinjaman wang berlesen-

kami akan mintak beberapa dokumen penting seperti…slip gaji 3bulan statement bank 3bulan
bil api atau air (boleh pilih salah satu)
copy ic depan belakang ..eh kenapa macam banyak je dokumen yang nak disediakan leceh nyaa .. sebab nya kami akan semak nama dan dokumen korang sama ada layak ataupun tidak proses nya pulak 1-2jam sahaja

bila loan dah lulus kami akan mintak customer untuk datang office bincang misalkata customer setuju customer boleh terus sign agreement dan boleh terus dapat cash..

kami tak kenakan apa-apa caj pun semua nya adalah percuma

okay untuk customer yang tak lulus pulak dokumen korang akan dihapuskan serta merta..

WhatsApp chat