PINJAMAN PERIBADI UNTUK SWASTA YANG UNTUK BERGAJI RENDAH

Korang penah tak ada masalah kewangan contohnya macam nak apply loan untuk hal tertentu tapi disebabkan oleh gaji korang yang rendah loan korang tu tak diluluskan oleh pihak bank hmmm sedih nyaaaa…..

Nak tahu tak cara yang mudah untuk apply loan tanpa memerlukan basic gaji yang tinggi ?

DI FANTASTIC GREETINGS SDN BHD LAH TEMPAT NYA .. Kami telah membantu ramai customer yang mempunyai masalah seperti loan direject oleh bank & masalah blacklist ctos/ccris ..

Jadi sebagai loan konsultan saya akan bantu advise ,pinjaman mana yang paling sesuai dengan kemampuan kewangan korang masing-masing,saya akan explain berapa jumlah pinjaman,berapa bayaran bulanan,berapa jumlah cash ditangan semua saya akan explain nanti dari A-Z korang jangan risau.

Haah macam mana nak apply loan kat FANTASTIC GREETINGS SDN BHD NI? Senang sahaja pertama korang layari je lawan web kami di PINJAMANFANTASTIC.COM kat sini korang boleh terus isi form yang disediakan mudah kan ?

Atau kalau korang nak bertanya beberapa soalan korang boleh whatsapp kami 016-6736487 ataupun call 03-7733 2198 kami akan jawab segala pertanyaan korang tu insyallah..Kami akan minta beberapa dokumen untuk kami buat semakan kelayakan.

Make sure gaji korang autopay & mempunyai slip gaji tau .. Proses kami tak sampai 1jam pun kalau dokumen lengkap diberikan terus dan kalau loan korang lulus kami akan call korang untuk datang ke office kami untuk berbincang mengenai bayaran bulanan kalau korang setuju dengan bayaran bulanan tu kami akan sediakan terus agreement untuk korang sign.. sekira nya korang nak cancel loan tu pun tak ada masalah.kami tak akan caj apa-apa pun semuanya adalah percuma sahaja oh ye bayaran kami kat sini flexible tau ..apa tu flexible ? Okay flexible tu di mana kami ikut bajet customer sebab kami tak nak customer terbeban dengan bayaran yang terlampau tinggi oh ye kalau korang buat loan kat tempat kami freegift yang menarik akan diberikan oleh syarikat kami.. fuyoo bestnya dah lah dapat cash dapat pulak hadiah ,wow bestnyaa ..Kami jugak cover seluruh area KL & selangor tau luar dari kawasan maaf kami tak cover. Saya selalu dapat soalan macam ni (sis kalau baru kerja sebulan boleh ke mohon ?

Mesti lah boleh asalkan korang ada offer letter dan gaji masuk bank dah layak dah mohon loan dengan kami !!! Ataupun korang terus je walk in bawak dokumen lengkap seperti yang di mintak bila je boleh walk in ? Okay ni waktu office kami beroperasi ..

WAKTU PEJABAT
Isnin-jumaat : 9.00AM – 6.00AM
Sabtu : 9.00AM – 2.00AM
Ahad : Tutup

Kenapa kena apply loan kat FANTASTIC GREETINGS SDN BHD ni and apa kelebihan yang ada kat syarikat ni dibandingkan dengan syarikat-syarikat pinjaman yang lain ?

Kelebihan buat loan di tempat kami adalah bayaran ikut pada kemampuan customer (bajet bulanan ditentukan oleh custonmer) dan ditempat kami tidak memerlukan apa-apa bayaran pendahluan mahupun upfront & tanpa penjamin mahupun cagaran, segala maklumat peribadi¬† pemohon dirahsiakan .. Syarikat kami juga telah banyak membantu mereka yang ditipu oleh ahlong dan scammer ,syarikat kami juga boleh membantu menyelesaikan hutang korang ditempat yang lain….

Syarikat kami telah beroperasi 4 tahun, syarikat kami teletak di damansara jaya so siapa-siapa yang ada masalah kewangan korang boleh terus whatsapp kami dinumber yang tertera diatas free consultation…

TIDAK ADA APA-APA PROSESSING FEE DIKENA KAN SEMUA NYA ADALAG PERCUMA!! WHATSAPP FOR MORE DETAILS 016-6736487.

WhatsApp chat