PINJAMAN TANPA CAGARAN (BEWARE OF CETI HARAM)

Hi korang penah tak alami masalah kewangan ? tengah-tengah bulan lah moto kereta phone korang nak rosak haish mesti stress kan 😌

Nak pinjam kat adik beradik & mak ayah ? tapi malu.

Haa jangan risau kami di FANTASTIC GREETINGS, boleh membantu menyelesaikan masalah kewangan korang tu, yang pasti syarikat kami sah berdaftar dibawah kpkt..kami juga telah membantu ramai customer yang mempunyai masalah kewangan..

Jangan risau tiada sebarang caj dikenakan pun, kami juga tidak memerlukan penjamin mahupun cagaran..semua nya ada lah percuma dan mudah .. wasap kami 016-6736487 untuk lebih details! insyallah kami akan jawab segala pertanyaan korang tu dengan penuh mesra dan ramah hehe~hehe korang nak semak kelayakan dulu pun boleh korang just sediakan dokumen seperti slip gaji 3 bulan statement bank 3 bulan bil api atau air (boleh pilih salah satu) copy ic depan belakang.. kat sini juga bayaran adalah Flexible tau korang dimana kami ikut bajet customer. kat sini juga korang bukan sahaja dapat cash tapi korang juga akan dapat freegift secara percuma dari kami…so apa tunggu lagi cepat whatsapp kami atau kalau korang nak lagi senang call je number ni 03-77332198 ( cakap je hi saya nak tanya pasal pinjaman boleh ke tahu syarat-syaratnya apa) okay apa tu cagaran ,cagaran adalah harta milik peminjam yang akan diberikan kepada individu pemberi pinjaman ia adalah jaminan. Sekiranya customer tersebut tidak dapat Menglangsaikan hutang pinjaman tersebut! jangan tertipu biasa nya yang minta cagaran ni adalah (AHLONG ATAU PUN CETI HARAM) BEWARE YE GAIS!

Manakala berlainan pula dengan syarikat

FANTASTIC GREETINGS SDN BHD DI SYARIKAT INI TIDAK MEMERLUKAN APA-APA CAGARAN MAHU PUN PENJAMIN.

Customer : Apa syarat-syarat untuk memohon pinjaman kat syarikat ni ?

Staff : Okay syarat-syarat disyarikat kami mudah sahaja

Korang mesti lah berkerja 3bulan dan keatas (kerja kontrak pun boleh mohon)

-Gaji mesti autopay @ cheque
-Ic depan belakang
-Bil api atau air ( boleh pilih salah satu)

Customer: Tapi boleh ke kalau baru kerja apply loan kat syarikat ni ye ?

Staff: Mesti lah boleh asalkan korang ada offer letter dan gaji korang pula autopay .korang dah boleh mohon dah dengan kami.

Proses loan pula biasa nya makan masa 30 minit sahaja ,paling lewat adalah 1jam sahaja

Customer: Tapi kalau penerima pencen boleh apply ke ?

Staff: Boleh korang just sediakan statement bank 3 bulan dan kad penerima pencen

Kat sini juga kami tak kenakan apa-apa caj prosessing fee

Prosessing semua adalah free!!

Kami just minta customer sediakan dokumen sahaja untuk mudah kan urusan kami dan juga customer ,customer Happy kami turut happy!

Waktu operasi kami :

ISNIN-JUMAAT 9:30AM-6PM

SABTU (HALDFAY) 9:30AM-2PM

LOKASI KAMI : DAMANSARA JAYA

 

FANTASTIC GREETINGS SDN BHD  JUGA TELAH BEROPERASI 4 TAHUN

KAMI JUGA TELAH BANYAK MEMBANTU MEREKA YANG TERTIPU DGN SCAMMER DAN JUGA CETI HARAM .

Kami juga cover seluruh area KL & seluruh area SELANGOR

Melaka, Penang, Seremban, Sabah, Sarawak dan lain-lain kawasan maaf kami memang tak cover!

Pinjaman pula dapat penuh tak ada sebarang caj pemotongan dikenakan.

Pinjaman kt sini bermula dari RM1k-RM50k

Basic gaji RM1,000 pun layak mohon !

Buat lah pilihan yang bijak rajin-rajin lah membaca dan bertanya jangan disebabkan korang nak cepat lulus loan.

Sampai tertipu dengan scammer dan ceti haram pilihan ditangan korang.

Untuk lebih details sila layari  PINJAMANFANTASTIC.COM

WhatsApp chat