PINJAMAN PERIBADI DAN PINJAMAN PERNIAGAAN

Hai korang nak tahu tak apa perbezaan antara pinjaman peribadi dan pinjaman perniagaan ?

Okay pinjaman peribadi ni untuk mereka yang berkerja sama ada kerajaan ataupun swasta yang bergaji autopay dan mempunyai slip gaji.

Dan untuk pinjaman perniagaan pula untuk mereka yang berniaga lebih dari 2 tahun mempunyai ssm dan potongan income tax setiap tahun.

Soalan : Apa syarat-syarat untuk mohon loan kat sini untuk sektor awam ?

Jawapan : Okay syarat kat sini sangat lah mudah hanya sediakan beberapa dokumen ringkas sahaja seperti slip gaji 3 bulan statement bank 3 bulan bil api atau air (oleh pilih salah satu) copy ic depan belakang penyata kwsp (jika ada)

 

Soalan : bagaimana untuk mereka yang baru sahaja memulakan perkerjaan adakah layak untuk untuk mereka memohon loan disyarikat ini ?

Jawapan : Untuk mereka yang baru sahaja memulakan perkerjaan yeap mereka layak untuk mohon loan disyarikat kami tetapi mereka mestilah mempunyai surat tawaran kerja dan mereka mesti lah sediakan beberapa dokumen juga untuk kami semak kelayakan mereka.

 

Soalan : Apakah syarat untuk mohon bagi perniaga pula adakah syarat sama seperti mereka yang yang berkerja ?

Jawapan : Okay untuk mereka yang berniaga pula kami akan minta dokumen seperti sijil ssm dan incometax selama 2tahun ic depan belakang bil api atau air (boleh pilih salah satu) statement bank selama 6 bulan penyata kwsp (jika ada).

 

Soalan : Layak kah mereka yang blacklist untuk mohon loan disyarikat ini ?

Jawapan : Semestinya layak jika mereka blacklist ctos ccris mahupun ptptn mereka masih layak untuk mohon loan disyarikat kami kecuali jika mereka blacklist disyarikat pinjaman wang berlesen maaf kami memang tak boleh nak tolong.

 

Soalan : Apa kelebihan yang ada disyarikat ini (FANTASTIC GREETINGS SDN BHD)

Jawapan : Kelebihan disyarikat kami ia itu DI FANTASTIC GREETINGS SDN BHD  adalah kami tidak mengenakan apa-apa bayaran pun kepada customer prosessing loan stamping fee consultation semua ada lah PERCUMA.

 

Kelebihan yang lain pula adalah DI FANTASTIC GREETINGS SDN BHD kami tdak memerlukan apa-apa jaminan dan penjamin mahupun cagaran.

 

Soalan : Bagaimana pula dengan cara pembayaran nya ?

Jawapan : Kat sini kami lebih mengutamakan kemampuan customer tersebut bayaran kami disini adalah flexible ia itu kami mengamalkan konsep bayaran mengikut bajet customer masing-masing kami tidak mahu customer terbeban dengan jumlah bulanan bayaran balik yang sangat tinggi.

 

Jika korang nak buat semakan korang boleh terus layari laman web kami PINJAMANFANTASIC.COM kat sini korang boleh terus isi details korang diform yang kami sediakan semudah ABC je kan hehe~hehe ataupun kalau korang nak bertanya boleh je whatsapp kami kat number ni 016-6736487 ataupun korang nak lagi kepastian haa boleh terus call number office kami tak ada masalah segala pertanyaan korang tu akan dilayan dengan penuh kasih dan sayang aaagituuuu call 03-77332198

 

Soalan : Office ni kat mana ya and jika loan dah lulus kena datang office atau jumpa kat mana-mana je ? Dan berapa lama kah proses loan untuk diluluskan ?

Jawapan : Office kami terlatak di Damansara Jaya choiii apoo nak jumpa kat luar pula tak takut ke sis kami ada office yang tetap sebab itu kami suruh customer datang office supaya customer tak tertipu dengan ahlong dan scammer yang suka menyamar cakap diri mereka adalah syarikat pinjaman wang berlesen Lol kami juga akan sediakan beberapa agreement untuk customer sign sekira nya customer tidak bersetuju dengan agreement tersebut customer boleh sahaja cancel loan tanpa apa-apa caj dikenakan proses loan biasanya makan masa 1jam-2jam jika korang bagi dokumen lengkap 30minit dah boleh lulus.

 

Soalan : Waktu operasi syarikat ini dari jam berapa bolehkah saya walk in terus ?

Jawapan : Boleh sangat nak walk in asalkan korang make sure semua dokumen yang penting itu dibawa dengan lengkap waktu operasi kami tertera dibawah.

 

WAKTU OPERASI FANTASTIC GREETINGS
*ISNIN-JUMAAT 9:30AM-6PM
SABTU HALFDAY 9:30AM-2PM
AHAD OFF
SILA LAYARI WEBSITE KAMI WWW.PINJAMANFANTASTIC.COM
FACEBOOK PAGE TIRAH FG LOAN
kat sini ada banyak testimoni customer kami yang telah berjaya lulus loan.

WhatsApp chat