PERSONAL LOAN UNTUK GOLONGAN YANG BERGAJI RENDAH BAWAH RM2000,RM1500 BERSIH

Kebanyakan yang saya dengar dari pengalaman saya menjadi consultant kewangan adalah loan mereka sering direject oleh beberapa bank yang mereka mohon. Wujudnya syarikat kredit komuniti FANTASTIC GREETINGS SDN BHD. KAMI BOLEH MEMBANTU MEREKA YANG BERGAJI RENDAH UNTUK APPLY LOAN DISYARIKAT KAMI. Kami amat mengalu-galukn mereka yang memerlukan pinjaman yang bergaji dibawah rm2000 dan kebawah untukContinue Reading

PINJAMAN PERIBADI DAN PINJAMAN PERNIAGAAN

Hai korang nak tahu tak apa perbezaan antara pinjaman peribadi dan pinjaman perniagaan ? Okay pinjaman peribadi ni untuk mereka yang berkerja sama ada kerajaan ataupun swasta yang bergaji autopay dan mempunyai slip gaji. Dan untuk pinjaman perniagaan pula untuk mereka yang berniaga lebih dari 2 tahun mempunyai ssm dan potongan income tax setiap tahun.Continue Reading

PINJAMAN TANPA CAGARAN (BEWARE OF CETI HARAM)

Hi korang penah tak alami masalah kewangan ? tengah-tengah bulan lah moto kereta phone korang nak rosak haish mesti stress kan 😌 Nak pinjam kat adik beradik & mak ayah ? tapi malu. Haa jangan risau kami di FANTASTIC GREETINGS, boleh membantu menyelesaikan masalah kewangan korang tu, yang pasti syarikat kami sah berdaftar dibawah kpkt..kamiContinue Reading

PINJAMAN PERIBADI UNTUK SWASTA YANG UNTUK BERGAJI RENDAH

Korang penah tak ada masalah kewangan contohnya macam nak apply loan untuk hal tertentu tapi disebabkan oleh gaji korang yang rendah loan korang tu tak diluluskan oleh pihak bank hmmm sedih nyaaaa….. Nak tahu tak cara yang mudah untuk apply loan tanpa memerlukan basic gaji yang tinggi ? DI FANTASTIC GREETINGS SDN BHD LAH TEMPATContinue Reading

PERBEZAAN AHLONG SCAMMER DAN PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN

hi korang..penah tak alami masalah kewangan dengan perbelanjaan harian ? naik buntu memikirkan macam mana nak Cari cara penyelesaian nya ? Nak buat pinjaman tapi tak tahu syarikat pinjaman mana yg trusted ? dan selamat haaa jom lah buat pinjaman kat syarikat fantastic greeting lebih dari 100% customer telah berjaya lulus loan dgn kami tanpaContinue Reading

WhatsApp chat